Thursday, March 29, 2012

Teater Muzikal Gerimis Mengundang

Benarkah Cinta Hingga Ke Penghujungnya...

Pertama sekali ribuan terima kasih kepada Media Hiburan atas kemenangan peraduan. Selepas tengok tajuk teater tersebut saya rasa macam teater tersebut boring tapi tidak mengapa memberanikan diri merasai teater tersebut pada 28/03/2012.

Teater Muzikal Gerimis Mengundang berlangsung 27/03/2012 - 08/04/2012 di Panggung Sari Istana Budaya Kuala Lumpur. Pelakon utama Kamal Adli dan Mikha Tambayong. 

Aku cerita ringkasan jela. Pecintaan antara dua negara Zamani dan Cinta. Setiap babak ada kelainannya tapi menghiburkan cuma di akhir cerita yang agak sedih sikit. bagi aku cerita tidak membosankan ini mungkin pengarah tidak mahu penonton mudah jemu. Tahniah kepada Kumpulan Zero (raja lawak ke-6) memeriahkan lagi teater ini.


  


Bagi aku teater ini happening dan tidak bosan.

4 comments:

Cik Adieb said...

Best ka ?

AkmaFaizal said...

lama dah tak tengok teater..huhu

berapa harga tiket ni?

fendy ahmad said...

tiket rm53 tp sbb xramai so kena turun duduk kat depan skali sebelah tepi

fendy ahmad said...

cite happpening la sbb ada lawak2 so xboring cm cite The Secret of Nora tu